Rosa bröst

Rosa bröst

Rosa bröst

Ingen kan ha missat att Sverige under oktober månad färgas rosa med hjälp av företag, föreningar och privatpersoner. Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj genomförs med syfte att finansiera cancerforskning, sprida kunskap om cancerprevention och bröstcancer samt bedriva påverkansarbete. Det känns som en självklarhet att stödja detta och jag är en av många som vill vara med och färga Sverige rosa i oktober, utan någon som helst ersättning. När jag var i affären och köpte fika häromdagen stötte jag på rosa bröst som jag köpte hem.

Gott för gom och samvete!

Gott för gom och samvete!

De rosa brösten var inget annat än specialbakelser som Ica Maxi Barkarby hade bakat. För varje förpackning med två bröst i varje som såldes skänkte de 15 kronor till Rosa bandet. Bakelserna påminde om en prinsess-bakelse till innehåll och utseende. Jag är inte riktigt säker på innehållet men det var sockerkaksbotten, sylt och en jordgubbsmousse, typ! Den var rund och toppad med rosa marsipan. Jättegott! Och extra gott för samvetet, hehe!

Ett tips till helgens fikastund med andra ord. Rolig presentation och gott för gom och samvete!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.