Ridderheims nya ölkorvar

Ridderheims nya ölkorvar

Ridderheims nya ölkorvar

Jag och familjen älskar plockmat. Det är så härligt att ställa fram stora fat med lite av varje och så får man ta det man själv är sugen på och gillar mest. En riktigt härlig förrätt också att bjuda på när man har gäster. En god ölkorv passar alltid bra som en del av plockmaten. Vilken vi köper brukar variera men vi har provat några olika under åren. Nu släpper Ridderheims nya ölkorvar.

Dags för provsmak!

Dags för provsmak!

Riderheims har med sina nya ölkorvar hakat på den rådande öltrenden och skapat två svenska ölkorvar smaksatta med riktig IPA och riktig porter. De heter Full steam IPA respektive Carry on Porter. Efter att ha testat dessa till fredagsmyset kan vi konstatera att de smakar faktiskt öl. Men bara lite diskret så där så att barnen inte fattar galoppen. De gillar ju inte öl (på bedömning av lukten). Men korvarna fick tummen upp av både barnen och oss vuxna. Supergoda!

Finns att köpa på alla de stora kedjorna i dagligvaruhandeln till rekommenderat pris om cirka 15 kronor.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *