Veggie Bakes från Hälsans kök

Veggie Bakes från Hälsans kök

Veggie Bakes från Hälsans kök

(varuprov, ej betalt samarbete) Idag testade jag Veggie Bakes från Hälsans kök och de var precis så goda som jag trodde att de skulle vara. Jag älskar deras veganska grönsaksbiffar Veggisar och de här håller samma klass.

Veggie Bakes Italian

Veggie Bakes Italian

Veggie Bakes Moroccan

Veggie Bakes Moroccan

Veggie Bakes är färdiga vegetariska biffar gjorda på grönsaker, örter, kryddor, baljväxter, spannmål och ost. De finns just nu i smakerna Veggie Bakes Italian med bitar av zucchini, tomat och mozzarella samt Veggie Bakes Moroccan som innehåller aubergine, paprika och getost. De hittas i kyldisken och varje paket innehåller två biffar a 100 gram. Två stycken tillsammans med en matig sallad blir en perfekt lättare rätt. Jag åt två biffar, broccoli och massor av sallad, gurka, tomat, rädisor och självklart min favorit”sås” hummus!

En av varje biff.

En av varje biff.

Båda biffarna har verkligen fräsch, god smak och bra konsistens med lagom tuggmotstånd. Min favorit blev Moroccan men smaken är ju som baken. De här kommer jag garanterat att köpa hem och äta fler gånger. Stor tumme upp!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.