En vild och galen gryta

Lite vild och galen kvällsmiddag blev det idag. Två paket renskav och en påse förvällda kantareller i frysen utgjorde basen till en renskavsgryta som jag serverade med ris och grönsaker. Enkelt och gott!

Renskavsgryta, 4 port

2 paket renskav
1 liten påse förvällda kantareller
1 gul lök
1,5 dl matlagningsgrädde
0,5 msk viltfond
1 tsk soja
Salt och peppar
0,5 dl lingon

Hacka löken. Fräs renskav, kantareller och lök i varm panna med lite fett. Häll på grädde, soja och fond. Smaka av med salt och peppar. Låt koka 10 minuter. Rör i lingon och garnera med persilja.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Angelica skriver:

    Ååååh,vad gott det där såg ut då! *ler*

    Yummie.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *