Supergod fisksås

Kvällens middag var en riktig höjdare. Vanlig vit pangasiusfisk som i vanliga fall inte smakar särskilt mycket nådde oanade höjder tillsammans med en fisksås jag svängde ihop. Jag tog knappt 1 dl grädde, 2 dl mjölk, 1/2 burk minifraiche (kokbar), redde av med 1 msk ljus maizena, 1 hackat ägg, salt och peppar och sen den magiska ingrediensen, tryffelolja efter smak. Mmmmmm…. Delikat!!! Passade riktigt bra till fisken.

Förutom fisk och sås gjorde jag ugnsbakade grönsaker (rotselleri, palsternacka, potatis, morötter och rödlök som jag hällde avokadoolja, salt, peppar och timjan över och in i ugn 200 grader i ca 35 min) och brysselkål och tillsammans blev det en fantastiskt god perfekt vardagsrätt.

Glömde åter ta ett fint kort på maten, så ytterligare ett matlådekort!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *