Familjen växer

Har ni sett att Gooh-familjen har fått tillökning? Sortimentet har breddats till att även erbjuda soppor. Sopporna som finns är Ärtsoppa med fläsk, Tomatsoppa och Champinjonsoppa. Sopporna är gjorda på bra råvaror och har inga eller väldigt få tillsatser. De säljs dessutom till ett rimligt pris, ca 50 kr per styck. Komplettera med bröd och grönsaker och du har en perfekt lunchrätt.

Det finns en anledning till att många tillverkare av färdigmat packeterar sina maträtter med pappersförpackningar med vackra bilder på maten utanpå själva plasttråget med mat. Färdigmat ser ofta inte särskilt aptitlig ut i plasten.

Gooh har valt att inte dölja innehållet i sina matlådor. Tyvärr kanske i det här fallet. Sopporna ser inte alls aptitliga ut i sina förpackningar. Framför allt inte champinjonsoppan. En brungrå sörja, ser ut som något jag här inte vill sätta namn på (kanske finns känsliga magar). En soppa jag spontant inte skulle köpa med andra ord. Bara att hoppas att de smakar godare än de ser ut!

Först ut i sopptestet blev tomatsoppan. Såg helt okej ut i sin förpackning men bättre upphälld i tallrik. Krämig och med lagom stora bitar grönsaker. Den innehöll tomater, selleri, morötter, lök och basilika. Bra och god kryddning, lagom smakrik. Barnen fick också smaka. De gillade inte alls körsbärstomaterna som låg i soppan och Gustaf gillade inte heller selleribitarna och löken. De tyckte båda att soppan var för stark och spädde ut den med mjölk. I övrigt verkade de gilla smaken. Av mig får soppan betyget 3 av 5. God, men inget utöver det vanliga.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *