Favoriten i en nyttigare upplaga

Lingongrova extraJag älskar bröd. Jag äter det till frukost varje dag, vardag som helg. Sedan blir det ofta en brödskiva till lunch och även minst en som del av mitt mellanmål på eftermiddagen. Alltid med gott pålägg på. Jag varierar mig mellan hembakat och köpebröd, mellan grovt och ljust, mellan portionsbröd och limpa.

LingonGrova från Pågen är Sveriges mest sålda bröd. Nu kommer LingonGrova i en ny variant – nyckelhålsmärkta Lingongrova Extra. Brödet är ett surdegsbröd med hela 40 procent fullkorn. Dessutom innehåller det mer fibrer och lingon och mindre socker. Perfekt för oss som vill välja ett lite hälsosammare alternativ. Brödet kommer i en portionsform vilket passar lite extra bra för den som ofta är på språng.

Självklart köpte jag hem en förpackning Lingongrova Extra och bredde mig genast en smörgås. Mjukt och saftigt men ändå lagom med tuggmotstånd då brödet innehåller solrosfrön, klippt råg och veteflakes. Otroligt god och mustig smak. Surdegen är mild men ändå smakrik. Smakar helt enkelt som en lika god, men är nyttigare, macka som de övriga i LingonGrova-familjen. Nu kan vi njuta av samma goda smak med godare samvete. Tummen upp med andra ord!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *