Final Årets Kock 2016

Imorgon går finalen i Årets Kock 2016 av stapeln. I år hålls finalen i Globen Annexet. Det blir en dag med matlagning i toppklass där åtta finalister gör upp om att bli Årets Kock 2016. Finalisterna har fem timmar på sig att laga två tävlingsrätter som presenteras för en namnkunnig jury. I final är Fredrik Andersson Gothia Towers Göteborg, Johan Backeus Aveqia Stockholm, Jimmi Eriksson Lilla Ego Stockholm, Jonas Karlsson Noga Matstudio Stockholm, Jonathan Kasche Lilla Ego Stockholm, David Lundqvist Gute Grill & Bar Stockholm, Daniel Müllern Ystad Saltsjöbad Ystad samt Manfred Nilsson Lilla Ego Stockholm. Regerande mästare, dvs Årets Kock år 2015, är Thomas Sjögren, verksam på Swedish Taste i Stockholm.

Final Årets Kock 2016

Vinnare årets kock 2015

Jag har förmånen att vara inbjuden till detta fantastiska event, men är tyvärr upptagen med annat hela dagen. Vad är en bal på slottet liksom?! Jag får följa tävlingen live istället på www.aretskock.se, start kl. 11.00. Jag önskar finalisterna all lycka till och lyckost er som kan vara där och njuta av all god mat, dryck och inspiration!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *