Fira som en tennisstjärna

Vad tänker du på när du hör ordet Tennis? Tennis för mig innebär hård träning, stora stjärnor, liv och glam. De allra bästa drar in rejält med pengar, både i form av vinstpengar och sponsorer. Tennisstjärnornas framgångar förknippas ofta med glädje, firande och sociala tillställningar. Vem skulle inte vilja bli hyllad för sina framgångar? Föreställ dig att du är en tennisstjärna och vinner match efter match och publiken jublar. Hur skulle du vilja fira då?

Vinleverantören Jacob’s Creek är samarbetspartner till Swedish Open i Båstad som i år går av stapeln 7-15 juli. Jacob’s Creek har engagerat sig mycket i tennis och har ett samarbete med tex Agassi.

Tillsammans med Jacob’s Creek och Spot and Tell kommer jag, min man och två av oss utvalda kompisar att få uppleva en kväll som om vi vore framgångsrika tennisstjärnor. Vi kommer att få somrig mat som levereras direkt till vårt tennisfirande som kommer att äga rum här hemma hos oss. Maten kommer att anpassas till det vin vi har bestämt att dricka under kvällen och det är Jacob’s Creek Reserve Shiraz. Det kommer vara sommarmat, det vill säga lite lättare mat  som sallader och charkvaror, troligen serverat i bufféform. Ett tennis-kit och annat gott kommer också att levereras och ge oss ett bra utgångsläge för en trevlig kväll.

Den här middagen äger rum om ett par veckor och efter det kan jag återkomma med rapport hur just vi valde att fira som tennisstjärnor!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *