Fler snacksnyheter från Estrella

När vi ändå pratar chipsnyheter. Estrella nöjer sig inte med att bara lansera nya, kalorisnåla chips och linschips. Det kommer fler snacksnyheter från Estrella. Det är en salig blandning av nötter, chips i olika former och kryddiga chips. Syftet är att skapa variation och nya smakupplevelser för oss konsumenter. Det ska finnas något för alla och alla tillfällen helt enkelt. Själv tycker jag det blir svårare och svårare att välja. Det finns lite för mycket gott att välja bland! De nyheter som kommer nu närmast är Nötmix Honung & Salt, Ranchstjärnor, Sourcream & onion Skruvar och chipset Ramslök med lite chili.

Fler snacksnyheter från Estrella

Fler snacksnyheter från Estrella

Det nya chipset Ramslök med lite chili har en smak av ramslök uppiffat med en touch av kryddig chili. Lagom kryddstarka om ni frågar mig. Smakar mest lök, vilket är en av mina favoritsmaker.

Estrellas Nötmix Honung & Salt är knapriga nötter med en god kombination av sött och salt från honung och salt. Perfekt till en öl eller två.

Som ett komplement till de klassiska Dillskruvarna kommer nu skruvarna i den populära smaken Sourcream & onion. Riktigt goda! Jag älskar crunchet i skruvarna och att kryddningen fastnar i själva skruvet, ja ni fattar!

Förutom skruvar kommer det spröda Stjärnor med Ranchsmak. Stjärnorna hade lagom med krisp och smälte i munnen. De hade en kryddig smak men tyvärr inte tillräckligt mycket krydda om ni frågar mig. Om man inte vill äta dom som de är passar de bra att toppa med tex creme fraiche, svart kaviar och rödlök. Enkelt och gott tilltugg till ett glas mousserande.

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *