Floating på Sparadiset

Floating på Sparadiset

Floating på Sparadiset

Igår var jag bjuden på ett mycket trevligt kvällsevent där skönhet och avslappning stod i fokus. Eventet höll till på Sparadiset som erbjuder spa och massage på olika ställen här i Stockholm (finns även i Malmö) Jag har varit på Sparadiset flera gånger förut. Jag har bland annat njutit av Seasalt & Coconut scrub och välgörande kurbad,  Nu var det dags att njuta av floating på Sparadiset.

Älskar alla härliga produkter man kan testa och köpa med hem!

Älskar alla härliga produkter man kan testa och köpa med hem!

Ett härligt avbrott från vardagens alla måsten.

Ett härligt avbrott från vardagens alla måsten.

För er som inte vet är floating ett fantastiskt sätt att koppla av för dig som stressar mycket och har svårt att sova. Det har visat sig effektivt mot långvarig stressrelaterad smärta, depression eller ångest. Man flyter i en tank med 34,8 gradigt vatten fullt av epsomsalt som mjukar upp stela muskler och mjukar även upp huden. Priset för 45 minuter är 525 kr.

Så här ser tanken ut som man ligger och flyter i

Så här ser tanken ut som man ligger och flyter i.

Man får givetvis låna handduk, badrock och tofflor.

Man får givetvis låna handduk, badrock och tofflor.

Det var superhärligt att krypa ner i det varma vattnet, stänga luckan och lämna omvärlden för en stund. Bara ligga där, njuta och låta tankarna flyga fritt. Det tog ett tag för mig att komma till ro och inte tänka på alla måsten. Jag fick helt enkelt bara putta bort dessa tankar. Jag kunde ju ändå inte göra något åt det just då. Det kanske krävs några gånger innan man kommer in i det.

Trevligt sällskap!

Trevligt sällskap!

Förutom floating erbjöds vi att testa på ansiktsbehandlingar från Nannic som verkar på djupet och ger långsiktiga resultat. Jag hann inte med detta då jag var tvungen att ta tag i alla måsten jag hade svårt att släppa under floatingen! Dock tog jag mig tid att njuta av allt trevligt sällskap som fanns på plats, bubbel, goda snittar (vem älskar inte skagenröra i krustader?!), choklad och jordgubbar. En otroligt härlig eftermiddag! Jag älskar att unna mig lyx i vardagen!

Stort tack Diana och Sparadiset!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.