Födelsedagsfika i efterskott

Mattias fyllde år när vi var i Thailand. Som vanligt ville jag överraska med gott fika på sängen. Tyvärr var det omöjligt att få tag på Mattias favoritfika, prinsesstårta. Det jag kunde få fatt på i arla morgonstund var några chokladmuffinsar som fick duga som substitut. Det är ju ändå tanken och omtänksamheten som räknas.

Avsaknaden av prinsesstårta kompenserades idag. När vi var på affären i förmiddags köpte vi med oss tårtbitar till oss alla. Själv valde jag en bit Noblesstårta (är väldigt snarlik prinsesstårta, då den bestod av både sockerkaksbotten, vaniljkräm, sylt och grädde) då jag inte gillar marsipan. Fikat var gott och slog muffinsen i Thailand med hästlängder!

 

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *