Tacos i annan tappning

En av barnens favoriträtter är tacos. Det är en stor favorit hos mig också. Det är trevligt att kunna välja mellan olika bröd, skal, grönsaker, såser och dippar och sitta en stund och kladda tillsammans. Det kan bli tjatigt i längden. Då får man variera sig både vad gäller kött och tillbehör.

Det gjorde jag idag genom att byta ut köttfärsen mot pulled pork. Pulled pork är hur lätt som helst att tillaga. Köttet sköter sig helt självt i ugnen. Det får sedan en fantastisk smak och blir riktigt mört och gott.

Kvällens middag blev därför tacos med pulled pork, tortillabröd, ost, lök, sallad, morötter, gurka, tomat, majs, guacamole, salsa, grillsåser och gräddfil.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *