Galapremiär av 24 Live Another Day

Live Another Day

Vi är många som älskar tv-serien 24. Åtta säsonger har det gått totalt. Äntligen är det dags för en ny säsong – 24 Live Another Day. Nya 24 börjar den 5 maj i USA och Viaplay kommer att visa seriestarten redan den 6 maj.

Häromdagen fick jag en rolig inbjudan till den virtuella galapremiären av säsong nio. Det blir ju en virtuell galapremiär då den sker hemma, på landet, på resan eller precis vart jag vill med Viaplay. Det blir dessutom Skandinaviens största virtuella galapremiär.Jag får se till att ordna en röd matta, korka upp skumpan, göra snittar och klä upp mig och familjen i galakläder här hemma den 6 maj. Följ mig på Instagram jessicasundberg72 så får du direktrapport från galan!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *