Grillad kyckling med pommes

Söndagar kan vara ganska slappa hemma hos oss. Barnen har visserligen simning på olika tider på söndagarna (simningen drar igång nästa helg) men annars försöker vi ta det lugnt och laddar upp inför arbetsveckan som kommer. När man inte har så mycket annat för sig, vad passar då inte bättre än att laga mat som tar lite längre tid?! Den här söndagens middag blev grillad kyckling med pommes, såser och grönsaker.

Idag testade jag den nya kryddblandningen, Mapuche fire, som jag köpte från webbshoppen Ninas mat. Jag rubbade kycklingen med den. Kryddan gav kycklingen en mycket god och lite rökig smak som passade perfekt. Mycket god middag!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *