Grillad kyckling och waldorfsallad

Kvällens middag blev grillad kyckling och till det serverade jag en waldorfsallad. Kycklingen rubbade jag med en sockerfri grillkrydda och lät marinera i kylen över natten. Hel grillad kyckling är så fantastiskt gott. Kycklingen blir saftig och god och smakrik. Nyttigt är det också. Lite keso, thai chili-sås och stekt lök fick bli tillbehör. Just lök är ju något jag verkligen gillar, i alla dess former. Rå, röd, gul, knipp, stekt, färsklök, gräslök, purjo, you name it!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. september 2, 2010

    […] stekte kotletterna ca 2 min per sida. Tillbehör blev resterna av gårdagens waldorfsallad, fetaostsås (smulad fetaost blandat med keso och Kelda laga mat 4%) samt en varm tomatsallad […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *