Fantastiskt och underbart!

Sallad och sockerärtor vi odlat själva

Tidigare i år planterade jag olika grönsaker och jordgubbar i våra två odlingsbänkar. Vi har redan skördat sallad och bladspenat några gånger men det kommer hela tiden mer. Nu är också sockerärtorna klara. Alltså hur goda var inte dom?! Helt fantastiskt och underbart att bara gå ut på tomten och plocka in grönsaker till maten.

Grönt så det står härliga till!

Stora, härliga och goda sockerärtor

Jordgubbarna har vi inte lyckats lika bra med. Det har kommit några stycken men troligen på grund av att nätet vi täcker över landet med har legat för tätt har plantorna inte växt i den utsträckning som hade behövts och de som kommit har de flesta varit för nära jorden och därmed möglat. Förhoppningsvis är det inte helt försent att rädda de som räddas kan i år. Men till nästa år har vi lärt oss av erfarenheten!

En liten, liten jordgubbsskörd

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *