Grillsäsongen nummer ett

Idag gick även Mattias på välförtjänt semester. Vi har inte spikat några semesterplaner ännu, men något kul ska vi hitta på. Att det blir i Sverige är dock säkert. Sedan väntar en härlig vintersemester utomlands senare i år, vart och när bestäms lite längre fram. Troligen blir det Thailand igen.

Semester innebär förutom långa, lata dagar vid stranden eller poolen att vi grillar mer än vi gör till vardags. Självklart inleddes semestern med en fantastisk grillmiddag. Dagen till ära hade vi bjudit in en av mina tre svägerskor (de andra två befinner sig utomlands på solsemester) på middagen. Vi började som vi ofta gör ute på vår soliga altan med god dricka och gott tilltugg. Sedan var det dags för den goda middagen. Visserligen en repris på förra fredagens grillmiddag men det finns inget godare än blodig, grillad entrecôte, friterad pommes, vitlöksbröd (hemgjort såklart), sallad och såser. Rött, fruktigt vin satte pricken över i.

Nu väntar ett skönt spabad följt av en gudomlig efterrätt som barnen och jag redan provsmakat smeten till. Fortsättning följer alltså!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *