Grillsäsongen nummer ett
Idag gick även Mattias på välförtjänt semester. Vi har inte spikat några semesterplaner ännu, men något kul ska vi hitta på. Att det blir i Sverige är dock säkert. Sedan väntar en härlig vintersemester utomlands senare i år, vart och när bestäms lite längre fram. Troligen blir det Thailand igen.
Semester innebär förutom långa, lata dagar vid stranden eller poolen att vi grillar mer än vi gör till vardags. Självklart inleddes semestern med en fantastisk grillmiddag. Dagen till ära hade vi bjudit in en av mina tre svägerskor (de andra två befinner sig utomlands på solsemester) på middagen. Vi började som vi ofta gör ute på vår soliga altan med god dricka och gott tilltugg. Sedan var det dags för den goda middagen. Visserligen en repris på förra fredagens grillmiddag men det finns inget godare än blodig, grillad entrecôte, friterad pommes, vitlöksbröd (hemgjort såklart), sallad och såser. Rött, fruktigt vin satte pricken över i.
Nu väntar ett skönt spabad följt av en gudomlig efterrätt som barnen och jag redan provsmakat smeten till. Fortsättning följer alltså!
Senaste kommentarer