Gummibåt med katamaranskrov

Gummibåt med katamaranskrov

Gummibåt med katamaranskrov

Syskonkärlek!

Syskonkärlek!

Vädret maj har bjudit på är helt fantastiskt! Självklart kan vi inte hålla oss borta från att åka ut med båten. Detta trots att vi har tusen måsten att göra hemma med hus och trädgården (och bloggen…. sorry…) och därmed hamnar efter rejält. Båt- och skärgårdslivet är så härligt och vi vill suga ut så mycket vi bara hinner! I helgen var vi iväg till Landholmen igen och med oss hade vi vårt senaste inköp som är en gummibåt med katamaranskrov.

Chill med dricka och tilltugg.

Chill med dricka och tilltugg.

På däck.

På däck.

Gustaf ler fint (?!)

Gustaf ler fint (?!)

Gummibåten eller jollen är av märket Takacat. Just nu har vi ingen motor men det ska vi köpa till. Man kan lugnt säga att vår ganska lilla båt numera är rejält utrustad med både Standup paddle board och jolle. Åka och äga båt verkar vara en materialsport, haha! Vi var alla ute och rodde, både tillsammans och själva. Det ser så enkelt ut men är svårare än vad man tror. Bara att öva och öva så sitter det sedan.

Underbart vackert med en roddtur i kvällssolen!

Underbart vackert med en roddtur i kvällssolen!

Oh sole mio!!!

Oh sole mio!!!

Helgen i övrigt bjöd på sol, sol, sol, bad, chill och grill. Precis som vanligt alltså! Livet på en pinne!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *