Happy Crafting

PysselkitAtt jag är stormförtjust i dryck- och yoghurtprodukterna från Alpro kan ni som läser min blogg vid det här laget verkligen inte ha missat. Jag älskar allt från soyamjölken till yoghurten och allt där emellan. Jag har alltid några förpackningar av olika sorter hemma på lut. Det skulle faktiskt vara en smärre katastrof för mig om jag stod utan!

I fredags fick jag hem ett paket från Alpro som jag blev mycket glad för, men om möjligt blev min pysseltokiga dotter ännu gladare! Alpro ville fira att deras senaste nyhet kokosdrycken blivit en stor succé. Flera miljoner har sett reklamfilmen med apan Coco på Youtube och försäljningen har gått mycket bra.

I det här paketet fick vi hem allt som behövdes för att sy ihop en alldeles egen Coco-apa. Det var tyg, klister, tråd, nål och stoppning. Verkade inte helt lätt att få ihop apan. Det kommer garanterat ge mig en hel del kvalitetstid med min dotter. Kul att göra något tillsammans!

Under konstruktion!

Som tur var innehöll paketet även en förpackning av den goda kokosdrycken. Perfekt, då kan vi pyssla och dricka goda kokos-smoothies under tiden. Kokosdrycken är den perfekta basen till en smakrik, (mer exotisk) smoothie! Jag tänker mig kokosdryck, fryst mango, passionsfrukt och toppar härligheten med kokosflagor eller kokosflingor.

Bara att sätta igång och pyssla alltså!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *