Här bakas det

Vad kan man hitta på när det bara regnar och barnen har myror i rumpan? Varför inte baka något gott tillsammans?! Jag och Gustaf ställde oss och bakade underbara chokladbollar. Gustaf var kanonduktig och fixade allt från att brygga kaffe, hälla i ingredienserna (med lite assistans förstås) till att göra sina egna bollar. Diska kunde (ville?!) han dock inte, det fick jag ta hand om 🙂

Chokladbollar, ca 20 st

100 g smör
1 dl strösocker
4 dl havregryn
3 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
3 msk kallt kaffe
Kokos

Rör samman smör och socker. Tillsätt övriga ingredienser och arbeta ihop till en deg. Strö ut kokos på en tallrik. Forma degen till bollar och rulla dem i kokosen. Ställ in de färdiga bollarna i kylskåpet och låt stelna. Ät och njut!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *