Träning med The North Face och ShapeUp

Träning med The North Face och ShapeUp

Träning med The North Face och ShapeUp

Det finns inget bättre än att stiga upp och ta en motionsrunda eller ett träningspass för att kicka igång dagen med energi. Förutom att det är humörhöjande förbättrar det cirkulationen och ökar ämnesomsättningen. Om träningen sedan följs av en god och nyttig frukost har man verkligen lagt grunden för en lyckad dag. Frukosten är jätteviktig. Den ger inte bara energi för resten av dagen utan ökar också ämnesomsättningen och gör att man mår bättre, vilket underlättar de dagliga aktiviteterna. I veckan fick jag en fantastisk start på dagen. Jag deltog nämligen i en utomhusträning med The North Face och ShapeUp.

The North Faces PT Tommy Ludvigsson

The North Faces PT Tommy Ludvigsson

Sporttillverkaren The North Face har utvecklat det egna träningskonceptet Mountain Athletics och startat communityt Never Stop Stockholm. Varje onsdag klockan 18:00 utgår man från The North Face-butiken mitt i stan för rolig och utmanande utomhusträning i grupp under ledning av The North Faces PT Tommy Ludvigsson. Alla kan vara med och man tränar helt efter sin egen förmåga och träningsnivå. Träningen är gratis.

Mitt motivationskort!

Mitt motivationskort!

I veckan fick jag chansen att testa detta spännande träningskoncept. Ett litet gäng glada tjejer möttes upp i butiken innan jobbet. Vi fick vi fylla i motivationskort som vi satte upp på skåpen tillsammans med våra namn, Tommy gav en kort presentation av konceptet och vad som komma skulle och så fick vi se en kort motivationsfilm innan det var dags att ge sig ut.

Tommy presenterar dagens väntande cirkelpass.

Tommy presenterar dagens väntande cirkelpass.

Extra vikt på ryggarna och en kort joggingtur till en park i närheten där själva passet ägde rum. Passet är funktionell cirkelträning. Alla utgår från sig själva, sin förmåga och dagsform. På grund av tidsbrist hann vi bara med två cirklar idag. Den första bestod av benböj, spiderman pushups och dynamisk planka. 1 minut på varje och 15 sek vila mellan varje övning. Två varv. Den andra cirkeln bestod av situps a la fällkniven, utfall och klättra/inte nudda mark. 1 minut på varje och 15 sek vila mellan varje övning. Två varv. Passet avslutades med några minuter jägarvila och planka innan vi begav oss tillbaka till affären.

Dagens planerade övningar.

Dagens planerade övningar.

En fotograf fanns på plats för att föreviga vår träning. Blir det några bra kort lovar jag att bjuda på mig själv 🙂

Jag gillade verkligen detta träningskoncept. Att få komma ut och röra på sig tillsammans med andra. Motion, pepp, gemenskap och glädje. I ur och skur ute i friska luften. Gratis dessutom!

För kommande event och bokning kolla in: Eventbrite: https://www.eventbrite.com/o/the-north-face-mountain-athletics-training-stockholm-12274414637

Underbar frukost från Doctor Salad.

Underbar frukost från Doctor Salad.

Förutom ett inspirerande träningspass bjöds vi på en helt grym frukost från Doctor salad. Något helt annat än min vanliga havregrynsgröt och två smörgåsar! Dels fick vi en härligt grön smoothie, Green glow, bestående av spenat, avokado, ingefära, gurkmeja, cayennepeppar, broccoli, äpple, citron och spirulina.  Dels kanske den godaste yoghurten ever, Coconut yoghurt. En cashwenötsyoghurt gjord på cashew, dadlar, kokos och vanilj toppad med färska jordgubbar, blåbär, passionsfrukt och kokos. Oh my!!!

En drömstart på dagen, verkligen! Stort tack till ShapeUp, The North Face och Jung Relations!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *