Helheten är viktig

När jag var på eventet med Bonterra i veckan fick vi höra om hur viktigt det är att skapa en helhet i olika sammanhang. Det är hur allt harmoniserar och hur man tänkt på de små detaljerna som ofta gör den stora skillnaden. Det skriver jag verkligen under på!

Eventet höll till på Adam & Albins matstudio och där hade de verkligen tänkt på helheten. Det är en oerhört vacker matsalsdel med rustika träbord, passande stolar och en köksdel som väl harmoniserar med matsalen. En läcker men ändå diskret utsmyckning där man låter själva den vackra dukningen med fina bestick, Riedelglas, linneservetter och höstdekorationer dra ögonen till sig. Levande ljus i kombination med tända lampor som skapade en perfekt, lagom upplyst lokal som är mysig samtidigt som man ändå kan se vad man äter. Mat och vin där man tänkt på alla små detaljer, från uppläggning till smaker.

En total harmoni alltså!

Toaletten på Adam & Albins är värd att nämnas. Där hade man också tänkt på helheten. En gammal hederlig rullbandspelare där vackra toner spelades (tydligen var det Beatles), en god doft som spreds via doftljus, en läcker och passande fondtapet på väggen, intressanta tidningar och ett handfat med vackra tvålar och torkade blommor. Så läckert!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *