Husmansklassiker

Idag var Mattias kock i köket. Det är alltid kul och trevligt när någon annan rör i grytorna även om jag älskar att tänka ut vad vi ska laga, tycker lika mycket om att laga maten, äta maten, ta hand om resterna av maten och faktiskt även diska efter maten. Mat är ett stort intresse hos mig.

Kvällens middag blev pannbiff med löksky, kokt potatis och grönsaker. Mattias var jätteduktig och maten smakade supergott. Tyvärr glömde jag ta kort på den goda maten jag la upp så fint på min tallrik. Får bli ett kort på Mattias matlåda istället!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *