Ihoprullad delikatess

Jul och nyår 2013/2014 var verkligen arbetstagarnas år. Vi njuter till fullo av ett tre veckor långt jullov utan att jag behövde ta mer än två dagar ledigt från jobbet. Vi gör egentligen inget speciellt. Tar det lugnt, leker lite med barnen och umgås. Det är härligt att bara ta dagen som den kommer.

Idag skulle vi egentligen ha gått på Disney on Ice kl 15 med barnen, men hastigt och lustigt bestämde vi att vi skulle ha vuxenkväll ute tillsammans med några goda vänner. Barnens mormor som ska passa barnen ikväll erbjöd sig istället att ta dom till showen. Det blir kul för dom!

Tunnbrödrulle med finkorv

Dagens lunch blev en riktigt finlunch fast ändå inte. Jag köpte hem de bästa korvarna på den svenska marknaden, korven från Taylor & Jones (som jag skrivit tidigare, det är värt att satsa på smak och kvalitet trots att priset, 179 kr/kg, är lite högre). Idag blev det lammkorv. Korven serverades som en tunnbrödrulle med fräscha grönsaker. Två rullar orkar man utan problem. Enkelt, fint och gott och perfekt hemmalunch!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.