Ytterligare en finmiddag lagd till handlingarna

Vi fortsätter lördagstraditionen med förrätt istället för tilltugg och fint kött till huvudrätt.

Vi började med en Insalata caprese gjord på äkta buffelmozzarella men utan basilika som vi glömt köpa hem. Säger som vanligt – det är skillnad på mozzarella gjord på mjölk från vattenbuffel och en som är gjord på komjölk. Buffelmozzarellan är mer smakrik, mjällare och bara smälter i munnen. Dyrare javisst, men man får vad man betalar för.

Huvudrätten blev grillad sirloin-biff med klyftpotatis, tryffelbearnaise, grillsås och sallad. Lika gott som vanligt! Hur ska vi någonsin kunna återgå till vakuumförpackat kött?!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *