Hipp Hurra för hon blir 11 år idag!

Filippa 11 år!

Filippa 11 år!

20 juni! Idag fyller mitt äldsta barn Filippa hela 11 år. Oj vad tiden går. I år infaller hennes födelsedag på midsommardagen. Det blev rätt mycket dricka igår på midsommarafton och vi kom hem sent så alla är ganska avslagna och trötta men lite firande blev det självklart! Presentöppning till frukosten och tårta efter lunchen. Svärföräldrarna/farmor och farfar är på besök och ikväll väntar god födelsedagsmiddag middag med förrätt (Toast med hamburgerkött- och pepparrotsröra, huvudrätt (Helstekt ofilé med sötpotatispommes, sallad och såser) och efterrätt.

Jag och 11-åringen på midsommarafton!

Jag och 11-åringen på midsommarafton!

Kompiskalas med Pizza Hut-besök och sleep over har hon redan haft och imorgon väntar stora släktkalaset med lunch och fika. Mycket firande blir det!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *