Svenska jordgubbar

Svenska jordgubbar

Svenska jordgubbar

Finns det något somrigare än jordgubbar? Finns det något godare än svenska jordgubbar?! Om ni frågar mig är de allra godaste de som jag odlar själv hemma på tomten i en pallkrage. Röda, söta och bara helt ljuvliga.

Ytterligare en skörd röda härliga bär!

Ytterligare en skörd röda härliga bär!

Nätet vi la på i våras har skyddat från kaniner, rådjur, vildsvin (?!), fåglar och mördarsniglar. Skörden har därmed blivit riktigt bra i år. Har plockat flera liter som vi har njutit av på kakor och bakverk, glass, topping på proteinpudding eller proteinpannkaka, till fil och flingor eller bara rakt upp och ned som de är. Nu börjar säsongen gå mot sitt slut och jag längtar redan till nästa sommar! Då kommer jag att sätta fler plantor i den nya pallkrage vi har ställt dit. Då blir njutningen dubbelt så stor.

Skörd av både gubbar och grönsaker.

Skörd av både gubbar och grönsaker.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *