Inspelning av Alla mot alla

Inspelning av Alla mot alla
Inspelning av Alla mot alla

Ett av familjens favoritprogram är Alla mot alla med Filip och Fredrik som går på Discovery plus. Frågeprogram generellt går hem hos oss men denna är som sagt en storfavorit. Jag och sonen passade nyligen på att vara med på en inspelning av Alla mot alla. Kul att se hur det ser ut ”bakom kulisserna”.

Filip och Fredrik är verkligen proffsiga!
Filip och Fredrik är verkligen proffsiga!

Vi var, pga Corona-restriktioner, max 20 personer i publiken. Programmet tog lite drygt en timme att spela in, vilket inte är så mycket mer än det som faktiskt klipps ihop och sedan sänds. Några omtagningar, men det mesta är spontant och spelas in i ett svep.

De tävlande har verkligen en svår nöt att knäcka!
De tävlande har verkligen en svår nöt att knäcka!

Man märker vilka proffs Filip och Fredrik är och vilken tuff position de tävlande har. De tävlande måste alltså kunna prestera i en studio, där det skämtas och skojas om vartannat, med publik, men ändå ha fokus. Imponerande! Lite hysch hysch kring deltagare och hur det gick, så ni får inte mer än så av mig. Jag och sonen hade i alla fall en riktigt trevlig dag tillsammans och vi ser fram emot att få se programmet när det sänds.

Jag och Gustaf avslutade med en god lunch på stan!
Jag och Gustaf avslutade med en god lunch på stan!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.