Inspirerande pressträff för matälskare

Efter jobbet var jag på en fantastisk pressträff för matälskare. Eventet höll till på Aveqia och det var pr-byrån Prat PR som hade bjudit in. Aveqia är en lyxkrog samtidigt som det är ett socialt event. Man hyr helt enkelt in sig i deras lokaler och under professionell ledning av stjärnkockar från Aveqia lagar man mat tillsammans. Man kan samla sina kunder, kollegor eller vänner och ha en trevlig och god samvaro tillsammans.

På eventet idag fanns ett urval av Aveqias stjärnkockar på plats och vi bjöds på flera olika maträtter. Det var allt från surdegsbröd, ostar, italienska delikatesser, röding, betor till smoothies. Det var bland det godaste jag någonsin ätit. Man märkte att maten var omsorgsfullt tillagad av de finaste råvaror och smakerna var fantastiska.

Vi bjöds också på god dricka. Rött vin, Piccini Memoro, öl, Birra Italia och mousserande, Louis Bouillot Cremant de Bourgogne Brut. Riktigt gott!

Några av utställarna som fanns på plats var Pyrex, Global, Vitamix, Riedel och några fler som alla visade upp massor av spännande produktnyheter. Jag blev mycket inspirerad och fick många bra råd och tips!

Tack Prat PR för ett trevlig event!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Fröken M skriver:

    Gud va mycke gott !! Där hade jag storm trivts !! 🙂
    KRAM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *