Inte helt fel med vinter och kyla

Ni som följt med i bloggen ett tag vet att vi i somras skaffade ett spabad som vi har ute på tomten. I princip har vi tagit ett bad varenda dag och njutit av varenda minut. Vilken vardagslyx! Framför allt på helgerna tar vi med god dricka ut i badet, sätter på trevlig musik (vi har en sonosenhet som är kopplade till högtalare monterade på väggen vid altanen) och bara njuter. Ju kallare och mörkare det har blivit ute desto mysigare blir det att krypa ner i det varma vattnet. Massagen känns skön och mjukar upp spända kroppar!

Efter gårdagens snökaos var det extra skönt att krypa ner i badet. Jag var helt slut efter att ha pulsat hem i snön (med cykel dessutom… – vadå, det snöade inte när jag åkte iväg kl 5:30 på morgonen!!!). Jag satt där och njöt av de fina snöprydda omgivningarna och ville aldrig gå upp!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. elin skriver:

    lycka till 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *