Nyttig, god och mättande frukost

Får man en bra start på morgonen blir ofta resten av dagen minst lika bra! Vad gäller kosten är en bra frukost A och O. Man bör få i sig 25% av dagens energiintag genom frukosten. Inga problem för mig. Jag älskar frukost!

Underbart god, mättande och nyttig frukost!

Underbart god, mättande och nyttig frukost!

Min frukost i morse var grymt god, mättande och sist men inte minst väldigt nyttig! Proteinvåfflor toppat med en burk Lindahls vaniljkvarg utan tillsatt socker och skivade färska jordgubbar. Till detta en flaska Guru Happy Wonder Wheatgrass, baserat på vetegräs.

Våfflorna har en proteinhalt på 84%, och toppat med proteinrik kvarg och färsk frukt får jag i mig många näringsämnen som gör gott för kroppen och mättar bra.

Guru Happy Wonder Wheatgrass kan upplevas som lite tjockflytande och är därmed ganska matig. Den har en god, svag citrussmak. Den smakar helt klart mycket godare än den ser ut. Flaskan innehåller en dagsportion av vetegräs. Vetegräs innehåller livsnödvändiga aminosyror, mineraler, vitaminer, klorofyll och enzymer. Drycken har inget tillsatt socker alls.

En riktigt hälsofrukost med andra ord!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *