Jag tror inte mina ögon!!!

Det är helt otroligt! Jag trodde först inte mina ögon. Jag fick nästan nypa mig i armen så förvånad blev jag. Vi har två pallkragar på tomten. I den ena har vi jordgubbsplantor och vilken jordgubbsskörd vi fått i år. Säkert 4-5 kilo minst. I den andra pallkragen planterade jag i våras ut olika fröer. Jag satte bland annat sallad, bladspenat, dill, rödbeta och squash. Sallad, bladspenat och dill har vi redan skördat mycket av och fortfarande växer både bladspenat och dill. Rödbetan är på bra väg men jag är inte särskilt bra på att gallra så jag vet inte hur mycket det blir. Squashplantorna har blivit rejält stora och är mitt uppe i blomningen. De stör rödbetsplantorna lite då de verkligen tar över landet och skuggar allt annat.

Vad är det jag ser?

Vad är det jag ser?

En squash!!!

En squash!!!

Idag när jag gjorde ett försök att gallra lite mer bland rödbetsplantorna ser jag helt plötsligt en squash. WHAT? Den var dessutom ganska stor, över 15 cm. Jag hade inte ens sett antydan till något tidigare. Vad glad och som sagt förvånad jag blev. Jag såg inga fler men helt plötsligt kan det tydligen slå till. Bara att hålla tummarna för det.

Jag vet inte riktigt när jag ska skörda den utväxta squashen men ett tag till kanske den kan växa. Någon som vet?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *