Kanelbullens dag 2017

Kanelbullens dag 2017

Kanelbullens dag 2017

Precis som typ alla andra har vi idag firat Kanelbullens dag 2017. Jag älskar kanelbullar så att låta denna dag gå opasserat förbi skulle inte vara tänkbart. Jag har ätit bullar två gånger idag. Först på jobbet, nu hemma. För ovanlighetens skull serverade jag inte hembakta kanelbullar hemma även om mitt recept är to-die-for. Det blev faktiskt rosa bullar från Pressbyrån.

Rosa bullar för en god sak!

Rosa bullar för en god sak!

Under hela oktober kan man via Bonjours bullogram.nu skicka en kanelbulle till någon man tycker om. Bullogrammet med en nybakad rosa bulle kan sedan mottagaren hämta ut hos valfri Pressbyrån runt om i hela Sverige. Ett Bullogram med en bulle kostar 25 kronor. 10 kronor per Bullogram går direkt till Bröstcancerfondens viktiga arbete. I år beräknas 250 000 kr kunna skänkas tack vare rosa bullar.

Häromdagen fick jag ett Bullogram skickat till mig till ett värde av fyra rosa kanelbullar. Okänd avsändare… Vem du än är som vet vad jag tycker allra mest om när det kommer till fikabröd vill jag rikta ett STORT TACK. Tack för de fantastiskt goda bullarna och tack att du med dessa bullar har skänkt 40 kr till Bröstcancerfonden. En riktigt god handling!!!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.