Koll på barnen

Jag har vid flera tillfällen talat om vikten att ha koll på sina barn, framför allt de mindre, med hjälp av sk Infoband. Det finns två varianter, dels för engångs-, dels för flergångsanvändning. Med en enkel bläckpenna skriver man barnets namn och förälderns telefonnummer på de läckert utformade banden.

Under hela vår semesterresa har barnen hela tiden haft på sig banden. De sitter skönt och är snygga. Ingen har klagat ett dugg. Texten sitter kvar trots otaliga bad och duschar. Känns verkligen skönt och tryggt. Men självklart får banden inte ersätta vår egen uppsikt och skapa falsk trygghet. Vi ser hela tiden till att ha koll på barnen och släpper dom inte ur sikte mer än nödvändigt. Som komplement däremot är infobanden ovärderliga!

20131109-080431.jpg

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.