Kycklingpasta

Kycklingpasta

Kycklingpasta

Ikväll blev det en ny variant på kycklingpasta, kyckling i creme fraiche, purjolök, spenat och balsamvinäger. Det var jättegott!!! Jag älskar smaken av balsamvinäger. Jag har köpt en långlagrad, fruktig vinäger som är otroligt god. Det lönar sig att satsa på kvalitet, det smakar ofta mycket godare.

Kycklingpasta med balsamvinäger, 4 port

4 normalstora kycklingfiléer
1 dm purjolök
80 g färsk spenat
1 burk lätt creme fraiche
2 msk balsamvinäger
Salt och peppar

pasta

Tärna kycklingen. Strimla purjon. Stek kycklingen tills den fått lite färg. Häll ned purjon och spenaten och låt steka med några minuter. Salta och peppra. Häll ned creme fraiche och balsamvinäger och låt koka ihop. Servera till pasta.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *