Lägg in en extra växel

Nu när hösten och mörkret är här kan vi alla behöva lite extra vitaminer för att bli piggare och hålla oss friska. Får man inte i sig det man behöver via kosten kan man med fördel komplettera med vitamintabletter eller sk functional food där extra vitaminer är tillsatta.

Jag äter en varierad kost med mycket frukt och grönt men kompletterar ändå med både vitamintabletter och matvaror där vitaminer är tillsatta. Här kommer Vitamin Well-dryckerna som jag ofta dricker in i bilden. De smakar riktigt gott, är bra törstsläckare och ger dessutom ett bra tillskott av vitaminer och mineraler. För ett tag sedan testade jag Vitamin Well Stevia Grace med smak av persika/mango samt Vitamin Well Stevia Sharp med smak av melon och båda dessa var riktiga höjdare.

Idag fick jag hem en ny Vitamin Well-dryck som endast säljs under begränsad tid, Limited Edition Drive med smak av Päron/Ingefära. Den innehåller magnesium och B-vitaminerna B3, B5, B12 och folsyra som alla bidrar till att minska trötthet och utmattning samt koffein som bidrar till ökad vakenhet och förbättrad koncentration. Ger oss en extra växel i höstrusket.

Jag fick också hem Vitamin Well Sparkling Water i smaken Hallon. Det är ett friskt, milt kolsyrat vatten med vitamin B12, vitamin D, biotin, folsyra och mineralen selen. Den finns också i smakerna naturell, persika eller blodapelsin.

Limited Edition Drive och Vitamin Well Sparkling Water gjorde mig inte besviken. Smakade gott och fräscht och släckte törsten perfekt. Tummen upp för både god smak och att de gör gott för kroppen!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *