Tävla med Oriboo

I augusti hade jag och barnen den stora äran att bli VIP-inbjudna till Nickelodeondagen som här i Stockholm i år höll till på Skansen. Vi passade på att se de sedvanliga sevärdheterna på Skansen som djur och olika byggnader men dessutom hade de vid scenen byggt upp ett festivalområde där bland annat Skylanders, Oriboo, Nickelodeon och andra sponsorer fanns på plats och här minglade vi runt.

Barnen fick för första gången testa spelkonsolen Oriboo. Denna spelkonsol kan man dansa, spela och utmana varandra med. Oriboo har en mängd olika spel som sätter fart på kroppen och utmanar ens snabbhet, balans och koordination. Den är liten och smidig så man kan lätt ta med sig den var och när som helst. Idag beställde jag en Oriboo till barnen. Blir en perfekt julklapp tänkte jag.

Vill du också ha en Oriboo? Ta chansen att vinna en signerad Oriboo från Timoteij som uppträdde på Nickelodeondagen. Oriboos reklamfilm sänds nu på Nickelodeon och i samband med detta har de därmed en tävling. Man ska kolla på reklamfilmen nedan och räkna eller gissa hur många Oriboor som är med i filmen och den som svarar rätt eller kommer närmast vinner.

Priserna som man kan vinna är:
1:a pris – signerad Oriboo från Timoteij
2:a pris – Oriboo väska, keps och t-shirt
3:e pris – Keps och väska
4:e – 10:e pris – Keps
Man ska skicka sitt svar till tavling@oriboo.com senast 6 oktober kl 16.00 2013.

 

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *