Lite grillning så här på semestern

Tänk, två dagar har redan gått på min semester. Tiden bara springer fram!

Mycket grillning blir det under folks semester, även under min. Idag grillade vi marinerad kyckling (min standard fläskköttsmarinad fick även fungera som kycklingmarinad, dvs cola, soya, honung, riven vitlök, riven färsk ingefära, salt och peppar) och Apetina Grill Cheese. Till köttet och osten gjorde jag en matig bulgursallad (bulgur, broccoli, morötter, gurka, paprika, bönor och rödlök). I övrigt serverades fetacreme, grillsåser och mango raja. Maten var verkligen jättegod!

Vi har aldrig testat Grill Cheese förut, det var en nyhet för oss. Den smakar ungefär som halloumi, dvs lite salt, lite segt och väldans gott. Speciellt barnen var mycket förtjusta i osten. Gott kompliment till kött.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *