Loppipåsen Förskola i ny design

Så var det dags igen för utdelningen av populära Loppipåsen Förskola. Påsen delas ut för fjärde året i rad och bakom den populära och praktiska Loppipåsen står som vanligt Loppi. I år samarbetar Loppi med Lekmer och alla som handlar för 800 kr eller mer får påsen på köpet. Det går även att köpa påsen för självkostnadspris (pack+frakt 49 +49 kr).

Årets påse är fylld med prover, produkter, erbjudanden och det totala värdet är ca 700 kr!  Medverkande partners är A-creme
, Ajax Pure & Clean, Arla, Bonnierförlagen, Colgate, Disney on Ice, General Mills, Göteborgs Kex, Linas Matkasse, Nordisk Film, SebaMed och Viaplay. Läs mer på loppipasen.se. Du kan också gå direkt till Lekmer.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *