Lunch med guldkant
Är det något jag prioriterar så är det mat av hög kvalitet. Det är jag villig att betala extra för. Det är helt enkelt så att kvalitet kostar – man får vad man betalar för.
”Vanlig korv” köper jag normalt sett inte. De sk barn-korvarna innehåller ofta inte mer än runt 30% kött. Varför ger man sina barn sådant skräp och vad är det man betalar för egentligen?! Jag köper bara korv med en kötthalt på minst 80%.
Till lunch idag blev det just korv men jag satte guldkant på korvlunchen genom att köpa riktig finkorv från Taylor & Jones. Dessa korvar har 90% kötthalt och är gjort på kvalitetskött. All korv är färsk och handgjord. Det finns 40 olika korvsorter att välja på. Idag åt vi Honey roast pork (svenskt fläskkött och honung) och Beef med krossad vitlök (nötkött och vitlök). Båda var RIKTIGT goda och framför allt köttiga och mättande. Porken var mild – mycket barnvänlig, och Beefen hade lite mer sting och drag i sig.
Korv, potatis, korvbröd, grönsaker, senap, ketchup och rostad lök satte verkligen guldkant på en trevlig lördagslunch!
Senaste kommentarer