Lunch från Panini

Panini fyller 20 år i år och bjuder 20 000 Stockholmare på lunch, 445 luncher varje vardag. Det enda man behöver göra är att gilla Panini på Facebook och sedan vara uppe med tuppen för att registrera sig och sitt mobilnummer så kommer en sms-kupong som gäller måltider för upp till 99 kr på en valfri Panini-butik.

Själv utnyttjade jag min sms-kupong idag och hämtade ut en Rimmad lax med dillstuvad potatis som jag åt till lunch på jobbet (jepp, är sedan i måndags tillbaka på heltid på jobbet). Jag kompletterade med kokta grönsaker och bönor för att få en mer komplett måltid. Hur gott som helst!!! Klart en ny favorit!!! Jag är helt såld. Vilken lax, vilken stuvad potatis, vilka smaker som gifter sig med varandra!!!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *