Lyxig lördagspasta

Efter en härlig lördag tillbringad på födelsedagslunch och födelsedagsfika hos barnens ena syssling, valde jag en genväg i köket när middagen skulle tillagas.

Från min spotting för Ridderheims färdiga ”pastasåser” Pasta Amore låg en av varje sort i mitt kylskåp och bara väntade på rätta tillfället att tillagas. Ikväll lagade jag till två av dom.

Jag kokade pasta och delade sedan upp den färdigkokta pastan i två kastruller. I den ena hade jag sedan ner Pasta Amore Bacon & Tryffelchampinjoner, i den andra Pasta Amore Kräftstjärtar, Dill & Soltorkade tomater (tyckte att mängden kräftor var så extremt liten så jag hade även ner två nävar skalade färska räkor i kastrullen).

Vi kompletterade med parmesanost, keso och grönsaker.

Båda sorterna var verkligen jättegoda. Jag och Mattias tyckte dock att bacon-varianten var bäst om man måste välja. Filippa gillade bara den med kräftstjärtar, den andra åt hon bara pastan av (hon lämnade all fyllning så att säga). Gustaf åt bara sin keso och kräftorna, smakade inte ens den andra sorten och pasta orkade han inte alls (kan hända att det slunkit ner för mycket god lunchmat, tårta och godis i hans mage).

Ridderheims Pasta Amore är sammanfattningsvis väldigt goda och bra att ha hemma/köpa hem när tiden i köket är knapp.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *