Mer bärplockning och enkelt men gott fika

Härligt med egenplockade söta hallon!

Härligt med egenplockade söta hallon!

Hur lyxigt är det inte att ha ett ”eget” vildhallonställe dit vi under den korta säsongen kan åka och plocka burkarna fulla med söta goda bär?! Buskarna växer på kommunal mark men det verkar i princip bara vara mamma och jag som har hittat dit eller är intresserade av att plocka hallon. Visst, det kryllar av brännässlor och taggar på buskarna men lite får man offra sig!

Enkelt men gott fika!

Enkelt men gott fika!

Glada barn!

Glada barn!

Idag åkte barnen och jag iväg en kort stund till buskarna för andra gången i år. Vi kunde inte stanna så länge då en kompis till Gus skulle komma, men på bara 20 minuter fick vi ihop en hel del. Det gjorde vi smarriga efterrätter av till oss alla. Nyplockade hallon, spraygrädde och hackade Chocolate Chip Cookies vi fick från Max Hamburgare. Faktiskt riktigt fräscht men framför allt riktigt gott! Filippa gjorde en egen variant med favoriten färsk kokosdryck från Alpro toppat med hackad kaka!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *