Mera hamburgare åt folket!

Typisk fredagsmat hemma hos oss blev det idag. Hemgjorda hamburgare med Max-bröd och andra klassiska tillbehör som ost, sallad, rödlök, tomat, gurka, rädisor, paprika, avokado, ketchup, senap och denna gång hade vi lyxen att ha hemgjord rhode island-dressing över som fungerar lika bra till olika typer av sallader som hamburgare.

Hamburgare tröttnar man inte på i första taget. Är mycket sugen på att besöka den hajpade restaurangen Flippin’ Burgers, men det talas om köer på minst 2 h. Är det värt väntan tro?!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Fröken M skriver:

    Sååå himla gott !
    Min favvo är hmgjorda kycklingburgare med mangosalsa, avokado och sweet chilisås 🙂

  2. Anne skriver:

    Flippin är SÅ bra! Är man bara där i tid – dvs 17 – så behöver man inte vänta. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *