Här ska njutas!

I november hade vi riktigt finbesök här i Sverige av två av mina favoritskådespelare – Jim Carter (Mr Carson) och Penelope Wilton (Isobel Crawley)  från succéserien Downton Abbey. De var här med anledning av releasen av Downton Abbey säsong 4 (som släpptes på Blu-ray/dvd den 22 januari i år). De hade ett hektiskt schema där de bland annat besökte flera tv-soffor i olika talkshows. Själv hade jag förmånen att få träffa dom en av dessa dagar på ett pressevent på hotel Diplomat dit jag var bjuden. Jag fick inte bara träffa och prata med skådisarna. Jag blev även bjuden på ett helt sagolikt Afternoon Tea.

Jag hade aldrig varit på ett Afternoon Tea förut. Det var en sån fantastisk upplevelse, både vad gäller miljö, stämning och mat. Jag fick verkligen mersmak. I julklapp fick jag därför av min älskade make ett presentkort på Afternoon Tea för honom och mig.

I morgon är det dags. Teet ska intas på hotell Lady Hamilton i Gamla Stan. Det utlovas ”En välfylld hemlagad buffé som är en fröjd för ögat och ett himmelrike för kakälskaren. Du kan njuta av ljuvliga scones, lemoncurd, marmelader, lax- och gurksnittar, cup cakes och andra smakfyllda godsaker som hör till både en unik och traditionell Afternoon Tea. Självklart finns också en uppsjö av olika tesorter att välja bland.” Alltså, ni hör!!!!!!!!!!!!!!!!

Downton Abbey Säsong 4

Som grädde på moset ska jag fortsätta njuta när jag kommer hem. Hemma väntar nämligen just min alldeles egna Downton Abbey säsong 4 på dvd. Upplagt för ett Downton-race alltså!!!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *