Midnattsloppet imorgon

Imorgon är det dags för mig att springa midnattsoppet. 1 mil ska springas kl 22 på kvällen. Undrar hur det ska gå!

Jag tränar fortfarande mycket och har hållit igång bra under sommar och semester. Jag har faktiskt ingen aning om hur långt jag brukar springa eller hur snabbt det egentligen går (jag använder visserligen pulsklockan, men då jag inte har någon aning om hur långt jag springer så vet jag egentligen inte hur snabbt det går).

Dock kommer lördagen bli en intensiv dag. Barnen vaknar oftast tidigt som tusan på morgonen och sen är vi bortbjudna på lunch hos en annan barnfamilj. På kvällen ska vi ha barnvakt då vi tycker det blir för sent för barnen att följa med och kolla när jag springer. Då ska vi passa på att gå på bio och restaurang innan det är dags för mig att springa. När det väl är dags för loppet lär jag vara ganska så trött och seg. Men annars ska det bli ganska kul att testa hur jag egentligen ligger till med löpningen!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *