Trevlig lunch och långlagad mat till middag

Idag har vi haft lunchgäster hemma hos oss. Det var ett par vi lärde känna genom pappagruppen för drygt 5 år sedan. De har också två barn i samma ålder som våra och bor här i närheten. Vi bjöd på chili con carne och hembakt bröd. På det en chokladkaka med grädde och fruktsallad. Gott och alltid trevligt med gäster!

Idag har vi också bockat av några måsten från att-göra-listan. Vi har beställt nya regnkläder till barnen, köpt nya gummistövlar till barnen, köpt nya Polarnopyret funktionskläder till Filippa (Gustaf kan ha sina även i vår), jag har köpt en cykel och cykeltillbehör till Vätternrundan (som jag självklart kan ha även till annan cykelträning och pendling till jobbet), Mattias har köpt nya däck och ny sadel till sin cykel, vi har köpt en ny cykel till Filippa (Gustaf fick en ny förra helgen), jag har köpt ett par tallrikar till den nya servisen jag ska spara på och jag har köpt en fin blus att ha på mig i vår. Medan vi fixat allt detta har en fläskkarré stått i ugnen på 80 grader under hela dagen och i princip lagat sig själv. Den njöt vi av till middag ikväll tillsammans med en fräsch sallad. Underbart gott!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *