Morotskaka med säsongsanpassad topping

På mitt jobb försöker vi hålla på fikapauserna. En gång på förmiddagen och en gång på eftermiddagen försöker vi sätta oss tillsammans i lunchrummet och ta en gemensam kaffe/te med eller utan tillbehör. Har man mycket att göra går arbetet såklart före fikat. Ofta är det någon som bjuder på fikabröd, godis eller glass. Mycket trevligt inslag tycker jag!

Idag blev vi bjudna på riktigt lyxfika. Hembakad morotskaka. Bitarna vi bjöds på var inte direkt små, men inte mig emot! Toppingen var bara to-die-for. Den var gjord enligt det klassiska receptet men saffran var tillsatt. Gudagott! Kul när man säsongsanpassar bakverken. Inte helt omöjligt att jag också kommer göra den till jul!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *