När man har mat klar i frysen

Ikväll fick jag njuta frukterna av helgens ”slit” i köket. Jag hade laddat kyl och frys med rätter redo att ta fram och servera till middag och matlådor klara att ta med och äta till lunch på jobbet. Guld värt!

Till middag idag blev det ost- och skinkpaj. Paj kan ju vara väldigt kaloririkt men väljer man en lättare pajdeg, grövre mjöl, mager ost och äggstanning gjord på lättmjölk får man till ett mycket hälsosammare alternativ som dessutom smakar lika gott! Tänk bara på att pajen behöver längre tid att ”sätta” sig och få en fastare konsistens.

Ost- och skinkpaj och en fräsch grönsallad sätter guldkant på vardagen!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *